Artificial Intelligence

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07.2024

 

Artificial Intelligence е тригодишна бакалавърска програма в Radboud University, Неймейхен, Холандия. От октомври 2023 година програмата е без квота със стандартен срок за кандидатстване - 1 май 2024 за ученици от ЕС, които искат да получат помощ от универистета с намирането на настаняване.

Интересуват ли ви както хората, така и компютрите? Може ли да мислете точно и логически? Харесва ли ви да се изправяте срещу трудни задачи? Тогава погледнете тук, за да видите дали отговаряте на изикванията за бакалавърската програма Artificial Intelligence.
В Artificial Intelligence ще изучавате предмети като математика и компютърни науки, както и предмети като психология, неврология, логика, лингвистика и философия. С тези познания вие ще развивате компютърни модели на човешкото възприятие, както и интелигентни компютърни програми, които могат да изпълняват задачи самостоятелно.

През първата година ще се запознавате с основните предмети, които ще ви дадат познания за програмата и полето на обучението ви. Ще развиете подход, който ще бъде воден от инициативност, логично мислене и креативност. Тъй като много сфери се срещат в бакалавърската програма Artificial Intelligence, вие може лесно да смените бакалавърската си програма с психология с малко или никакво забавяне.

Местонахождение: Наймейхън, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: В Radboud University в Неймехен вие ще изучавате предмети като компютърни науки, психология, неврология, логика, лингвистика и психология.

Възможни кариери: Може да работи в широк спектър от сфери, включително образование, здравеопазване, телекомуникации, разледване (на местопрестъпления), транспортни или финансови услуги. Накратко - там където има нужда от интелигентни системи.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo