International Business Communication

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Бакалавърската програма по International Business communication е предизвикателна програма, която се изучава на английски език и съчетава в себе си изучаването на процесите на комуникация (международна) между организациите  с изучаването на чужд език (английски, френски, немски или испански). Тази програма в Radboud University предлага комбинация от предмети и бизнес-ориентирани езикови курсове. По време на курсовете, вие ще добиете представа за (интеркултурната) комуникация и маркетинг комуникацията и управлението, така че да сте подготвени за кариерата си в международния бизнес свят.

Бакалавърската степен по International Business Communication в Неймехен ви осигурява уникална и вълнуваща възможност за изучаване на комуникации и организации в комбинация с чужд език ( английски, френски, немски или испански). В нашите практически чуждоезични курсове, вие ще развиете компетенциите си по бизнес комуникация в един от четирите чужди езика и ще добиете реална представа за културата в държавите, където се говорят тези езици. Нашите уроци по чужди езици са базирани на съдържание, което значи че ще работи по реалистичи проекти, свързани с въпроси и проблеми от международната (бизнес) комуникация, като например организацията на промотиране на международен търговски панаир, проучването на пазар за даден продукт, създаването на рекламна кампания на чужд език и развиването на план за комуникация на стартираща компания.
 
Местонахождение: Наймейхън, Холандия
 
Продължителност: 3 години
 
Основни предмети: Междукултурна комуникация, Корпоративна комуникация, Медии, Инструменти за Комуникация и тн.
 
Възможни кариери: Информационен посредник, (международен) корпоративен мениджър комуникации, мениджър маркетинг комуникация, копирайтър, преводач, консултат по комуникацията.
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
Logo