Computing Science

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07.2024

Computing Science е академична бакалавърска на английски език в университета Radboud.

Навсякъде, където гледате, виждате приложенията на компютърната наука. Те имат значително обществено въздействие. Интелигентният софтуер подобрява точността на диагнозата за рак на гърдата и системите могат да разпределят равнопоставено бежанците сред окръзите. Смятате ли, че компютърните учени сами прекарват целия си ден зад компютъра? Помисли отново! В тази област ще работите заедно с математици, лекари и експерти по изкуствен интелект. Заедно ще се стремите към решение, което да служи оптимално на неговите потребители.

По време на програмата ще проучите принципите на компютрите, програмите и методите за решаване (алгоритми). Ще се запознаете с теории, методи и инструменти, които дават възможност на специалистите по ИТ да създават надежден и използваем софтуер и да анализират как хората взаимодействат с компютри и софтуер. Ще се научите да използвате различни гледни точки и да работите заедно с различни дисциплини, които ще ви трябват по-късно, когато работите. През втората година може да изберете две (от три възможни) специализации:

  • Data Science
  • Cyber Security
  • Software Science

Местонахождение: Наймейхън, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Imperative Programming, Security, Logic

Възможни кариери: информационен и софтуерен анализатор, консултант или мениджър в държавна организация или корпорация, изследовател за фирма, университет или изследователски университет, предприемач

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo