Forensic Psychology

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.04.2022

095 maastricht health campus 550x280 um

Forensic Psychology е магистърска програма на английски език в университета Maastricht.
Тази магистърска програма по съдебна психология те подготвя към кариера като учен-практик в сферата на съдебната медицина и менталното здраве. Работата в сферата на криминалистиката има много предизвикателства.
Първо, групата от пациенти, с които ще ти се налага да работиш е разнообразна и взискателна, а личностите, които са сред нея са често с тежко антисоциално поведение и психични разстройства (такива като шизофрения комбинирана с използване на наркотични вещества).
Второ, оценките и изследователските въпроси в криминалистичната психология са комплексни (например, въпроси засягащи наказателната отговорност или риска от възможно бъдещо насилие).
И последно, но не и по важност, за да можеш да работиш ефективно в сферата на съдебната психология са нужни специални умения и знания в сферата на материалното право и правните процедури, които програмата е готова да предостави на своите студенти.

Местоположение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 2 години

Награди: „Топ Програма" в класацията Keuzegids Onderwijs за 2013, отличие „Малки класове и интензивно обучение", което означава, че тази магистърска програма е измежду малък брой други, които са получили признание за отличие

Основни предмети: Perpetrators and Defendants, Eyewitnesses and Victims, Criminal Law

Възможни кариери: в затвори (за възрастни и непълнолетни), съдебни психиатрични заведения, полиция, пробационни служби, или в сфери като закрила на детето или домашно насилие

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo