University College Maastricht (UCM)

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

University College Maastricht (UCM) предлага тригодишна бакалавърска програма- Liberal Arts & Sciences на англисйки език в Маастрихт.

Студентите имат право да избират от широка гама от курсове. В известен смисъл, те създават свой индивидуален учебен план.

UCM предлага избор от три специализации: хуманитарни науки, социални науки и науки. През първата година, студентите ще имат курсове от различни специализации, отчасти за да видят коя е най-подходяща и отчасти за да натрупат основни знания необходими за програмата. В края на първата си година, студентите трябва да изберат свойта специализация.

В рамките на тяхната специализация студентите могат да избират от широка гама от курсове. Те могат да се фокусират върху определена дисциплина (например, психология, икономика, история или биология), или вместо това да изберат курсове с комбинация от теми или дисциплини. Например, студент, който се интересува от международни отношения може да избере курсове по политически науки, икономика и история. Всяка специализация обхваща 16 курса общо.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Philosophy of science, Political philosophy, Contemporary world history and Modeling nature.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo