European Studies

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Бакалавърската програма (European Studies) по Европейски Науки е една разнообразна програма за студенти с интерес в областта на културата, историческите, политическите и социалните аспекти на Европа и процеса на интеграция. Студентите ще се запознаят с различни дисциплини и перспективи за Европа в най-широк смисъл, включително идеи и методи от Икономиката, Историята, Международните отношения, Правото, Философията, Политологията и Социологията.

European Studies предлага учебна среда, в която служителите и студентите от различни страни могат да споделят своите гледни точки. Това помага да се създаде една общност, в която различни идеи, опит и мнения може да се обменят, за да се постигне по-добро разбиране на европейските и международни въпроси.

Какво отличава European Studies от подобни бакалавърски програми?:

- Използването на проблемно-базирания подход на обучение към студентите;
- Интердисциплинарният подход към съвременните проблеми и текущото развитие на обществото;
- Фокус върху Европа в най-широк смисъл, по въпроси, свързани с Европейския континент като цяло;
- Надграждащи се курсове;

За повече информация натиснете ТУК

Местонахождение: Маастрихт

Продължителност: 3 години

Награда: Най-добра програма в сферата, в Холандия, според 'Keuzegids 2014'

Възможни кариери: След завършване на програмата ще имате възможност да проучвате сложни европейски въпроси от различни аналитични гледни точки. Вие ще знаете как да се справяте с взаимовръзката на развитието на европейската култура, общество и политика на академично ниво. Интелектуалните и практически умения ще подготвят добре за различни позиции в сферата на бизнеса и консултациите, консултациите, обучение и преподаване, маркетинг и финанси, проучвания, работа в различни европейски институции и политиката.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo