Data Science and Artificial Intelligence

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Data Science and Knowledge Engineering е тригодишна бакалавърска програма на английски език в Maastricht University.

'Smart chips' помагат на компаниите да следят стоките и управлението на доставки и запаси. Нови, комуникационни устройства високотехнологични, като мобилните телефони, навигационните инструменти и цифровите фотоапарати, са значително подобрени с интелигентен софтуер. Електронното банкиране и електронна търговия силно разчитат на достъп в реално време до големи бази данни и изискват висока сигурност на протоколи за обмен на информация.

В тази бакалавърска програмавие ще се научите да събирате и организирате ценни данни чрез използване на математика и интелигентни компютърни техники. Ще можете също така да използвате модели и компютри за анализ на данни, генериране на нови знания и изводи както и за взимане на бързи и ефективни решения.

Knowledge Engineering се различава от традиционните компютърни науки или математически програми в това, че използва Project-Centred Learning (PCL).Избирайки тази програмата, вие ще работите върху казуси, от реалния живот, по проекти в малки групи, в които ще прилагате наученото на практика.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 3 години

Възможни кариери: в ИТ, големи мултинационални компании като Google, Philips и Vodafone или малки фирми

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo