International Laws

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.07.2022

095 maastricht health campus 550x280 um

International Laws е двугодишната програма на английски език в университета в Маастрихт.
Глобализацията и европейската интеграция са направили бърза промяна в юридическата професия. Налице е нарастващата нужда от завършили юристи, които са добре запознати с международното право и с перфектни познания по няколко езика. Магистърската програма International Laws (по-рано Закон и езикознание) е създадена, за да отговори на това търсене. Програмата дава цялостно образование в различни национални и международни правни системи, като същевременно осигуряват интензивно езиково обучение.

Съдържанието на учебната програма до голяма степен се определя от студента.
Заедно със задължителни дисциплини, които осигуряват отлични познания на европейското и международното право, вие ще може да изберете от поредица от избираеми дисциплини по време на всеки един от четирите учебни периода на програмата. Един от избираемите предмети може да бъде заменен с участие в международна симулация на съдебен процес.
През втората година, ще се занимавате с вашата магистърска теза под внимателното наблюдение на член от факултета. Вие също ще изкарате 4-10 месеца в чужбина в един от партньорските университети.

Местоположение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo