Human Movement Science

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2022

095 maastricht health campus 550x280 um

Human Movement Science е едногодишна магистърска програма на английски език в Maastricht University.

В тази програма, ще се научите да прилагате биологични знания на клетки, тъкани, органи и цели организми. Освен това ще се научите как да развивате и ръководите анализи на програми за двигателна активност, оценка на физиологични, биомеханични, психологични и неврологични последствия от намеси и да създавате нови инициативи за намеса.

Програмата предлага много свободен избор. Основните теми на програмата са:

- здравословен начин на живот;
- биомеханика в здравето и заболяванията;
- физиологията на физическите упражнения;
- методи на неврологията в рехабилитацията;
- академично четене, писане и представяне;

Ще учите в групи от 10 до 12 студента и ще работите в тясно сътрудничество със своите преподаватели. Вие работите в активните отбори, които търсят конкретни отговори на конкретни въпроси. Подхождате към учебния процес по пътя на ситуации от реалния живот. Представяме проблем и трябва да го решите. Можете да започнете да търсите всички възможни причини, да се консултирате с вашите съученици, да изключите определени възможности и така да стигнете до заключение.

Field Research

Изследването се фокусира върху разбирането на биологичните принципи, стоящи зад човешкото движение и прилагането на това познание за разработването на ефективни стратегии за интервенция, за да поддържат здравето на застаряващото население. Това включва биомеханика, физиологията на физическите упражнения, и неврологията на човешкото движение. Примери за текущите научни изследвания са в следните сфери: Moving in the virtual world, Inactivity physiology, Muscle adaptation and health

Местонахождение: Маастрихт

Продължителност: 1 година (full-time); 2 години (part-time)

Начален месец: Септември

Специализации: Health and Rehabilitation, Sports and Nutrition

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo