Epidemiology

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2022

095 maastricht health campus 550x280 um

Програмата Epidemiology е двугодишна програма, на Английски език, в университета Маастрихт.

Предоставя пълният спектър от теоретични знания, но също така и -практически и аналитични умения. Студентите, избрали тази програма, ще бъдат обучавани от най-добрите здравни специалисти. Всички студенти ще се запонаят с теоретични концепции, методи и техники, както и интерпретация на епидемиологични изследвания с акцент върху диагностиката, етиологията, или резултатите и прогнозата на заболявания при хора, в това число и на ефикасността на превантивни и терапевтични интервенции. В допълнение към теоретичните компоненти, част от учебната програма се използва, за да предложи въвеждане в някои от основните области на приложение на епидемиологичните изследвания, напр сърдечно-съдови заболявания, рак, инфекциозни заболявания, както и мускулно-скелетни смущения.

Първата част от програмата е обвързана с магистърската програма Health Sciences, докато през втората част от програмата, студентите ще участват в епидемиологични изследвания.

Местонахождение: Маастрихт;

Продължителност: 1 година (full-time) или 2 години (part-time);

Начален месец: Септември

Възможни кариери: държавни институции, организации с нестопанска цел, университети или други изследователски институти, клинични или биомедицински центрове, фармацевтични компании, академични болници и т.н.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo