Digital Society

Maastricht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Digital Society е нова бакалавърска програма в университета Маастрихт. Програмата е в процес на акредитация и се очаква първият прием да стартира през септември 2019 г.

Интересувате ли се от това как цифровите технологии променят света? Желаете ли да развиете знания и умения, с които да гарантирате, че има полза от технлогиите и дигитализацията за различните социални групи? Ако сте оворени към различни  перспективи и желаете да се научите как да ги комбинирате, то програмата Digital Society е точно за вас! 

Бакалавърската програма Digital Society ще ви предостави инструменти за по-добро разбиране на историята на цифровата революция и въздействието на дигитализацията върху днешното общество, култура и политика, така че да можете да играете ефективна роля в оформянето на дигиталните трансформации на бъдещето.

Програмата е интердисциплинарна - изучават се предмеетот от много други специалности като media & cultural studies, arts & literature, history, philosophy, politics, sociology, science & technology.

Обучението се провежда в малки групи до 15 студенти.

Продължителност: 3 години
Местоположение: Маастрихт, Холандия

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo