Master of Music

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Магистърската програма по музика във Фонтис е програма за напреднали студенти, които са изключително надарени музиканти с бакалавърска степен по Музика. Бъдещите магистри в тази програма трябва да са мотивирани за бъдеща кариера на професионални изпълнители на международната концертна сцена.

Фонтис ви предлага възможността да работите с международно признати музиканти, за да развиете вашите умения на музиканти.

Професорите във Фонтис имат дългогодишни кариери в различни дисциплини и жанрове от класическа музика и музикален театър до продуциране на музика и изпълнение на популярна поп музика. Чрез големите си познания и опит, преподавателите са в перфектната позиция да ви напътстват в развитието Ви като музиканти.

Уникална Гъвкавост

Като студент, Вие ще получите личен бюджет за 2 години, който може да използвате, за да създавате собствената си програма.

Вашият личен бюджет може да се използва, за да ходите на уроци при преподаватели във Фонтис, както и при външни професори. Това ви позволява да ходите на уроци при действащи музиканти, които са лидери в сферата си и могат да Ви помогнат да предприемете следващата стъпка в живота Ви.

Ако желаете да ходите на уроци при учители, които преподават на друго място Вие може да използвате бюджета си, за да го направите. Дори може да отидете в друга държава. Единг цигулар например, може да избере да отиде на уроци при професор в Париж като част от тази магистърска програма. По същия начин, един вокалист в сферата на музикалния театър може да отиде на уроци при професор, базиран в Лондон. Минимум 30% от стипендията Ви трябва да бъде използвана за уроци във Фонтис, а 70% от стипендията може да бъде използвана извън университета. Размерът на стипендията зависи от вашата специализация.

 

Може да се дипломирате в следните специалности:

  • Класическа музика
  • Джаз
  • Музикален театър
  • Популярна музика

Местоположение: Тилбург

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване: Моля свържете се с нашите консултанти ТУК.

Logo