Master of Science in Business and Management

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07

Business and Management е партньорска магистърска програма на английски език между Fontys Venlo и University of Plymouth, Великобритания, при която студентите имат възможност да учат както във Венло, Холандия, така и в Плимут, Великобритания.
Програмата е създадена за нови или наскоро завършили бакалавърските си степени студенти с малко или никакъв професионален опит, които искат да придобият бизнес и мениджърски квалификации, за да развият своята кариера в света на мениджмънта.
Програмата ще развие знанията и разбирането върху дисциплините и функциониращите сфери на бизнеса и мениджмънта. Основната част от програмата ще поднесе на своите студенти всеобхватна основа върху принципите, които се прилагат в мениджмънта на организации, а също така и ще разкрие основните функциониращи практики на бизнес и мениджърските теории и стратегическите подходи.
Програмата е много гъвкава и студентите могат сами да организират голяма част от нея, за да могат да я съчетават успешно с кариерата си. Това се осъществява с помощта на избирането на две дисциплини и един проект – ако студентът покрие изискването на оценка по тези дисциплини и проект, то той ще се дипломира като специалист в сферата на MBM.

Местонахождение: Венло, Холандия (един семестър) и Плимут, Великобритания (един семестър)

Продължителност: 1 година

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo