Master of Business Administration

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

Business Administration е задочна магистърска програма на английски език в Fontys University , която е създадена за завършили бакалавърска програма с професионален опит. Инженери, учени, адвокати и завършилите изкуство и социални науки задълбочават своите знания с тази МВА програма, за да развият своето know-how, което се изисква за висши мениджърски позиции.
Дипломирани специалисти от бизнес и икономически програми ще усъвършенстват своя опит и експертното си становище, а също така и ще получат допълнителни компетенции в сферата на международния бизнес. Всички студенти ще спечелят много знания от букета с опит и перспективи, който се внася в учебната програма от техните колеги, които идват с различен опит и минало.
Тази МВА програма се фокусира върху практически насочения подход на мислене и действие. Тя непрестанно наблюдава развитието на нововъзникващия бизнес и използва практиките от него в процеса на вземане на решения.
Също така тази MBA програмa прилага подход, основан върху компетенциите във всички модули в мениджмънта и процеса на вземане на решения. Работата и обучението се допълват постоянно в тази магистратура. Кариерата на студента непрекъснато се развива заради придобитите знания от негова страна, поради което програмата е създадена за да бъде гъвкава в услуга на студента.

Местонахождение: Венло, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Financial Management, Marketing and Sales, Strategic Management и други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo