Software Engineering and Business Informatics

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06 / 01.08

Програмата Software Engineering and Business Informatics трае 4 години, изучава се на английски език и е с международна насоченост.

Живеем в един „свързан“ : свят, където хората са постоянно свързани чрез социалните медии, а устройствата са свързани едни с други. Животът ни става все по-зависим от компютрите. Помислете за приложенията на мобилните устройства, за уеб приложенията, за колите и видео игрите. Всички те са примери за продукти, които са базирани върху софтуер. За да бъдат разработвани тези системи, имаме нужда от умни хора, хора с технически умения, които са наясно с обхвата и потенциала на тези приложения. 

Какво може да очаквате от Фонтис?

Софтуерните системи трябва да бъдат развивани и поддържани. Това е предизвикателство от техническа гледна точка, но и от потребителска гледна точка. Приложенията трябва да са съобразени с потребителските нужди, за да бъдат приети и употребявани. Развитието и приложението на най-модерните и употребявани компютърни приложения е това на което се научават студентите във Фонтис. Професионалистите, които излизат от програмата са връзката между потребителите и разработчиците на компютърни системи. Вие сте човекът между бизнеса и ИТ. Абсолютно задължително е да имате добри, основни технически познания. Вие ще научите всички важни бизнес процеси и как те могат да бъдат поддържани чрез употребата на информационни технологии. Ще се научите как да работите аналитично, като ще можете да внедрявате ICT в много разчни среди.

Какво очаква Фонтис от вас?

Софтуерните инженери съчетават отличните си познания за информационните технологии с отличните си комуникативни умения. Вие ще работите в групи, използвай модерни методи на развитие. Като софтуер инженер вие ще сте способни да разработвате голям спектър от приложения за различните бизнес домейни.

Вие сте ентусиазирани за възможностите, които информационните технологии предоставят и обичате да работите с други хора? Вие сте с технологично мислене, но същевременно сте фокусирани върху потребителите. Ако отговорите на тези въпроси са положителни, то специалността Business Informatics е точно за вас.

fontys col

Местоположение: Венло

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: Moже да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo