Medical Sciences and Technology (Dutch & English)

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Importance of Technology in the Medical Field - Importance of Technology

Medical Sciences and Technology е стандартна бакалавърска програма в TU/e, която съчетава комбинация от преподавателски методи на холандски и английски език, което означава, че владеенето на холандски и английски език е задължително за прием в тази проргама.

Човечеството продължава да остарява и да остарява. И както всички знаем: с възрастта идва немощта. Поради това търсенето на иновативни биомедицински решения продължава да расте. Помислете за медицинско оборудване за диагностика и лечение, нови лекарства или технология за отглеждане на тъкани. По време на учебната програма по медицински науки и технологии ще научите всичко за това.

ПОЗНАНИЕ ЗА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО И ТЕХНОЛОГИЯТА

Medical Sciences & Technology е специализирана и предизвикателна програма. Чрез комбиниране на технологичен опит със задълбочени познания за човешкото тяло, вие развивате капацитет и умения за разработване на нови методи за лечение и подобряване на съществуващите. Това включва комбиниране на знания от:

  • Методи за анализ и синтез от физиката и химията;
  • Математически изчислителни методи;
  • Научно моделиране от механичното инженерство;
  • Системи за измерване и управление от електротехниката и електронното инженерство;
  • Методи за програмиране от компютърните науки.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 3 години

Възможна реализация: Medical Technologist; Clinical Laboratory Scientist; Research and Development Scientist; Process Technician; Laboratory Technician

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo