Industrial Engineering

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Изпълнението на всеки бизнес процес зависи от много фактори. Важен фактор  е използваната техника, например машини, транспортни средства, операционни зали или компютри. Начинът, по който хората  се отнасят един към друг, също има ефект. Както планирането и управлението: как се използват капацитетът и ресурсите? Едва след като оцените тези аспекти, ще разберете какво трябва да коригирате, за да подобрите работата.

Ако имате чувство и интерес към инженерството, тогава 3-годишната програма по индустриално инженерство е за вас. Ще научите как да изследвате бизнес процеса от гледна точка на хората, инженерството и организацията. Развивате задълбочена теоретична основа и натрупвате ценен опит чрез практически приложения на тези знания.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 3 години

Възможна реализация: 

Тъй като вече сте работили с много компании и институции по време на обучението си, вие като дипломиран инженер по индустриално инженерство знаете какво предлага пазарът. Като индустриален инженер вие сте интеграторът, който съчетава различните дисциплини и намира решения.

С бакалавърска степен по индустриално инженерство вие сте готови да започнете кариерата си. Все пак много студенти избират да специализират, като следват магистърска степен. Каквото и да изберете, вашите възможности са почти неограничени, тъй като можете да започнете кариерата си в почти всеки сектор. Можете да работите например:

  • в транспортния сектор;
  • като консултант;
  • за търговско дружество;
  • в научни или други изследвания;
  • във финансовите услуги;
  • за производствена фирма;
  • в чужбина.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo