Industrial Design

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Индустриалният дизайн е свързан с иновации, креативност, технологии, нужди на потребителите, естетика и обществени и бизнес интереси. Тази програма надхвърля традиционния дизайн на продукта чрез смесване на физическия и дигиталния свят. Като студент ще се научите да проектирате интерактивни системи, продукти и услуги, които правят живота ни по-добър, по-социален или просто по-удобен.

Проектите са основата на тази програма. Smart home systems,  intelligent clothing and behavioral change games са примери за типа проекти, върху които можете да работите. Като студент се научавате да превръщате нови технологии и проблеми, произтичащи от обществените тенденции, в иновации за ежедневието.

Научавате се да проектирате интерактивни системи, продукти и услуги, които правят живота ни по-добър, по-социален или просто по-комфортен. Примери за проекти, върху които бихте могли да работите, са интелигентни домашни системи, интелигентно облекло и мотивационни игри. Като студент по индустриален дизайн вие се научавате да превеждате новите технологии и обществените тенденции в иновации за ежедневието.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 3 години

Възможна реализация:

Тъй като вече сте работили с много компании и институции по време на обучението си, вие като дипломиран инженер по индустриален дизайн знаете какво изисква пазарът. Като индустриален инженер вие сте интеграторът, който съчетава различните дисциплини и предоставя подходящи решения. Завършилите често започват собствен бизнес, партнират си в дизайнерска агенция, започват работа в дизайнерски отдели в големи компании или дизайнерски агенции или избират да вземат докторска степен.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo