Data Science

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Data Science е нова инженерна дисциплина и основен двигател за иновации през следващите години. Точно както компютърните науки се появиха като нова дисциплина от математиката, когато компютрите станаха достъпни, data science е нова програма, задвижвана от поредицата налични данни. 

Програмата  е съвместен бакалавър от университета в Тилбург и Техническия университет в Айндховен. Това означава, че студентите ще имат лекции както в Айндховен, така и в Тилбург. Ще се обучават от експерти в тази област - и двата центъра за научни данни предоставят експерти , които ще споделят своите знания.

В тази програма ще се научите да анализирате големите количества данни, върху които оперира днес обществото. Ще се научите да забелязвате тенденциите за бизнеса, правителствените агенции или нестопанските организации. Ще се съсредоточите и върху социалните въпроси, свързани с науката за данни, включително правни, социални, етични, бизнес и предприемачески въпроси. Курсовете обхващат различни теми като статистика, програмиране, извличане на данни, бизнес анализи, право и етика на науката за данните.

В рамките на програмата трябва да пътувате между двата университета. Моля, имайте предвид, че студентите трябва сами да поемат пътните разходи (около 1200 евро стр. годишно).

Местонахождение: Айндховен и Тилбург, Холандия

Продължителност: 3 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo