Chemical Engineering and Chemistry

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Eindhoven University Of Technology Chemistry

В тази програма се запознавате с дисциплините химия, материалознание и технологични процеси. Изследването е широко и се простира в други области.Програмата включва няколко ключови теми , например устойчива енергия и здравеопазване , както  и науки за живота.

Някои теми имат така наречения design-based learning подход , в който прилагате своето изучаване на теория с възможни приложения, като например използването на органична химия в медицинския свят. При последната година и завършване на бакалавърската програма ще работите с проект , на който вие избирате темата. за. Това също е отлична подготовка за магистърска програма.

Университета предалга също магистърски програми в тази сфера.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 3 години

Възможна реализация: Има постоянно търсене на инженери, както в Холандия, така и в чужбина. По време на бакалавърската програма по химическо инженерство и химия вие развивате необходимата широка основа. Почти всички студенти избират да следват магистърска програма след бакалавърската си програма, или в TU/e, или в друг университет. Това е умен ход, защото драстично увеличавате шансовете за многостранна кариера. Химическите инженери са наети от правителството, инженерните фирми, хранително-вкусовата промишленост, изследователските институции и образователния сектор.

Също така можете да започнете кариерата си в бизнеса, в правителството, в дизайнерска фирма или патентно ведомство, например. Виждаме нашите възпитаници да стават изследователи или изследователски ръководители в изследователска лаборатория или университет, продуктови или процесни инженери във фабрика, екологични консултанти, политически служители, лектори или предприемачи. Всъщност много мениджъри в химическата индустрия също имат опит в химическото инженерство.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo