Biomedical Engineering

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Biomedical Engineering е сравнително нова дисциплина. Съвременните технологии се превърнаха в неразделна част от медицината и здравеопазването. Това означава, че има нарастваща нужда както от технологична, така и от здравна страна от хора, които разбират все по-сложни биомедицински проблеми.

Биомедицинските инженери са специализирани в решаването на технологични проблеми, които изискват разбиране на функциите на човешкото тяло. Те съчетават познанията за синтетичните и аналитичните методи на физиката и химията, изчислителните методи на математиката и системите за измерване и управление на електротехниката с задълбочена медицинска и биологична основа.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 2 години

Възможна реализация:  

С вашия начин на мислене и вашите умения имате перфектния опит да си намерите работа като (био)медицински инженер. Хората по света остаряват все повече и повече. Това увеличава търсенето на иновативни биомедицински решения. Очакванията са търсенето на биомедицински инженери да се запази на пазара на труда. След придобиването на магистърска степен по биомедицинско или медицинско инженерство има широка перспектива в предложенията за работа. Освен да станете изследовател, можете например да станете разработчик, ръководител на проекти, учител, консултант или бизнес разработчик. Завършилите могат да работят наред с други в университети, в болници, във фармацевтични компании или инженерни компании.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo