Architecture, Urbanism and Building Sciences

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2024

Огледайте се около себе си, в къщата си, квартала или училището. Вашето обкръжение до голяма степен се определя от архитектурата, урбанизма и строителството. Програмата Architecture, Urbanism & Building Sciences е за разбирането на тази среда и техните текущи промени. За създаването и приспособяването на сгради, квартали и градове, за да отговарят на новите желания и изисквания на обществото.

Специалността  е широка и предизвикателна учебна програма. Смесва теория и практика, мислене и правене.

Част от  дисциплините в програмата  са:

  • Architecture 
  • Urban design and planning
  • Structural design 
  • Building physics 
  • Real estate and management 

Широкият подход ви позволява да опознаете всички дисциплини от изградената среда и след това да се специализирате в любимата си дисциплина.Ще научите как да проектирате сгради, къщи, офиси, музеи или дори цели квартали по различен  начин. Ще научите за инженеринга, проектирането и процеса на изграждане. Като студент трябва да сте подготвени да работите здраво и да имате афинитет към архитектурата и строителството.

След завършване на програмта може да се възползвате от различните магистратури в университета.

Изследователски програми:

- Building Physics and Services
- Structural Engineering and Design
- Architectural Urban Design and Engineering
- Urban Systems and Real Estate

Тези магистърски програми ви позволяват да станете архитект, консултант по строителна физика, строителен инженер, ръководител на проекти или ръководител на недвижими имоти.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 3 години

Срок на кандидатсване : 15.01.2023 (Numerus Fixus)

Възможна кариера: Има постоянно търсене на инженери, както в Холандия, така и извън нея. Бакалавърската програма Архитектура, урбанизъм и строителни науки ви предоставя широка основа. Строителните инженери са наети от правителства, архитектурни фирми, строителни компании, индустрията за доставки, жилищни асоциации, консултантски фирми, изследователски институции и образователния сектор. Вашите дейности могат да бъдат категоризирани като проектиране, консултиране, управление, управление и проучване. Един от тях вероятно ще играе по-важна роля, в зависимост от собствените ви интереси.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo