Mechanical Engineering

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2024

Механичните конструкции са навсякъде около нас. Например в мобилни телефони, производствени машини, болници, соларни панели, коли и дори в влакчета. Често на места, където не бихте ги очаквали веднага. Механичният инженер представя, проектира и изгражда нови продукти и процеси, но също така подобрява и оптимизира съществуващите технологии. Както вече можете да видите, машиностроенето е широка дисциплина с висока индустриална и социална значимост.

Мechanical Engienering програмата съчетава предмети от математика, физика и химия. Аспектите, преподавани по време на програмата, включват топлина и поток, механика и динамика, контрол на машините и системите и свойствата на материалите.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 3 години.

Тип програма: 15.01.2024 (Numerus Fixus)

Възможна реализация: Търсенето на млади, високообразовани инженери е значително. Перспективите за работа са добри от много години. Повечето от нашите възпитаници бързо намират предизвикателна и добре платена работа. Тъй като машинното инженерство е широка област на експертиза, вие намирате възпитаници на широк спектър от работни позиции. Бихте могли да станете технически дизайнер, производствен инженер, ръководител на проекти или да работите в инженерни фирми и изследователски институции като TNO (Нидерландска организация за приложни научни изследвания). Можете също така да защитите докторска степен или да започнете собствен бизнес. На машинни инженери, които са придобили необходимия опит, често се възлагат организационни, търговски или управленски позиции.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo