Industrial and Applied Mathematics

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 1.05.2023

Математическите модели, усъвършенстваните симулации и компютърните изчисления се използват все повече при разработването на нови технологии. Тази магистърска програма ви предлага отлично място да научите средствата и методите, необходими, за да започнете да допринасяте за технологичните нужди на обществото.

В тази програма ще придобиете знания, които ви подготвят да станете експерт в справянето и решаването на проблеми в технологиите и индустрията от математическа гледна точка. Възможно е също така да получите образователната магистърска степен по научно образование и комуникация (Education Master's in Science Education and Communication) в Eindhoven School of Education (ESoE) едновременно с тази магистърска програма, която ви дава право да преподавате математика на пред-университетско ниво.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 2 години

Възможна реализация:  

Като завършил магистърската програма по индустриален дизайн, вие сте уникален дизайнер, предприемач или изследовател с много инициатива. Възпитаниците се отличават с проактивното си, практическо отношение, като създаването на прототипи е съществена част от техния процес на проектиране и изследване. Инженерът по индустриален дизайн има капацитета да интегрира множество дисциплини и да предлага функционални решения.

След дипломирането си бихте могли да работите в отдела за научноизследователска и развойна дейност или дизайн на голяма компания или държавен институт като ръководител на дизайна, предприемач или изследовател на дизайна.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo