UNIFY С 4-ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ ЮЛИ И АВГУСТ

20.06.2022
UNIFY С 4-ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ ЮЛИ И АВГУСТ

Екипът на UNIFY въвежда ново работно време през месеците ЮЛИ и АВГУСТ – можете да ни намерите в нашите офиси в София, Пловдив и Варна всяка седмица от ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВЪРТЪК (стандартен работен часови пояс от 09:00 до 18:00)!

Защо решихме да въведем тази промяна?
Въпреки голямото количество работа и стотиците кандидат-студенти, които обслужваме всяка година, ние решихме да предприемем стъпка, която много други компании дори и не биха помислили да направят.

Защо? Защото иновацията е водеща сила в ежедневието на нашия екип. Ние се стремим да въвеждаме нови методи, които вече са изпитани и работят в големи компании на запад. Гъвкавата или съкратена работна седмица е сравнително нова концепция по нашите ширини, но ние не се страхуваме да се отличаваме и да поемаме по неутъпкани пътища.

Какви са предимствата на 4-дневната работна седмица?
Съкратената работна седмица не означава намалена продуктивност или ефикасност, а точно обратното!

Водещи световни организации отчитат, че 4-дневната работна седмица и 3-дневният уикенд допринасят към по-балансиран живот и увеличена продуктивност.

Да побереш количеството работа за една седмица в четири вместо пет дни означава да можеш да управляваш времето си, да приоритизираш задачите си и да съумяваш да движиш няколко различни проекта едновременно.

Именно допълнителния ден за отдих и почивка позволява продуктивността и ефективността в работната среда да бъдат подобрени.

Колко от нас прекарват неделните дни в притеснения за идната работна седмица и чувство на неудовлетвореност заради краткия уикенд?

Допълнителния трети ден за отдих ни дава възможността да се отдадем на любимите си хобита и да прекарваме повече време с близки и приятели, за да се презаредим с позитивна енергия и да посрещнем понеделник с нови сили! Това ще се отрази още по-положително и на работата с нашите студенти!

Колко ще трае промененото работно време?
Екипът на UNIFY ще работи от понеделник до четвъртък (09:00 до 18:00) през месеците юли и август, като ще се върне на 5-дневна работна седмица само за периода от септември до декември.

Трябва спешно да се свържете с нас в петък?
При спешни и неотложни случаи ще можете да се свържете с нас на нашия дежурен номер 0887717776 всеки петък.

Наш колега ще Ви съдейства при неотложна необходимост!

Logo