UNIFY вече е ексклузивен представител на HZ University of Applied Sciences за България!

04.09.2019
UNIFY вече е ексклузивен представител на HZ University of Applied Sciences за България!

След дългогодишно партньорство, за нас е чест да обявим, че от тази учебна година UNIFY - Образование в Холандия е избран за  ексклузивен и единствен представител за България и на HZ University of Applied Sciences, the Netherlands!

HZ University of Applied Sciences е един от водещите университети в Холандия, който за последните 9 години не е излизал от челната тройка на най-добри университети в страната. Предлага специалности в сферата на International Business, Tourism Management, Chemistry, Water Management, Civil Engineering и Logistics Engineering, както и множество възможности за под-специализация. 

Мотото на HZ UAS е “Where students matter” (“Където студентите са най-важни”) и целта им е да създадат “семейство извън семейството”, както казва нашата студентка Рада, чието мнение за университета може да прочетете долу. HZ University of Applied Sciences е идеалното място за всеки, който иска да се развие не само като професионалист, но и като личност. Базиран в крайморските градове Vlissingen и Middelburg, HZ е сбъдната мечта за тези от нас, които винаги са искали да живеят до морето. Освен това, от университета осигуряват настаняване за студентите първа година в техния кампус, който отвори врати миналата година. 

 

За по-подробна информация относно кандидатстването в HZ UAS, може да се обърнете към консултантите на UNIFY!

 

Logo