UNIFY - Образование в Холандия вече е ексклузивен представител на Breda UAS за България!

30.08.2019
UNIFY - Образование в Холандия вече е ексклузивен представител на Breda UAS за България!

UNIFY - Образование в Холандия вече е ексклузивен представител на най-добрия специализиран университет в Холандия - Breda University of Applied Sciences!

След 9 години успешно партньорство с Breda University of Applied Sciences, за нас от UNIFY е чест да обявим, че те избраха именно нас като техен ексклузивен и единствен, официален представител за България. Това се дължи основно на факта, че нашите консултанти са най-подготвени и всеотдайни, а нашите студенти винаги са най-добре информирани и успешни. 

Breda University of Applied Sciences е водещ и изключително популярен университет в Холандия в сферите на Game Design & Technology, Hotel Management, Tourism Management, Logistics, Creative Business & Media Management и много други, за които получава и множество награди и оглавява класации като холандската ‘Keuzegids’.

От кандидат-студентски период 2020/2021 за тях можеш да кандидатстваш напълно безплатно само през UNIFY - Образование в Холандия! 

Ако имаш въпроси или желаеш да се запишеш на безплатна консултация при нас, можеш да го направиш чрез контактите ни тук.

 

Награди и първи места на Breda University of Applied Sciences от Холандските класации за качество на висшето образование "Keuzegids" и "Elsevier":

                                        

Logo