Искаш ли да станеш студент за един ден, още преди да си подал документите си за кандидатстване? 

13.09.2019
Искаш ли да станеш студент за един ден, още преди да си подал документите си за кандидатстване? 

Холандските университети са наясно, че за да бъде един студент най-сигурен в избора си на специалност и университет, е нужно да го посети на място. За това почти всеки един от тях организира “Ден на Отворените Врати” или “Open Day”, а ние от UNIFY официално ви каним да се възползвате от възможността да станете студент за ден. 

Освен разходка из университета, присъствието на Open Day ще ви даде възможност и да участвате в множество семинари, както и да се запознаете с настоящи студенти и преподаватели. По време на събитието има организирана специална програма за избраната от вас специалност, благодарение на която от първо лице ще разберете множество детайли за програмата, града и университета лично от студентите, които вече учат там. 

В зависимост от възможността на университета, може да се възползвате и от безплатено настаняване и организирани обяд и вечеря. От вас е нужно единствено да закупите самолетните билети.

Както винаги, от UNIFY ще ви помогнем с регистрацията и организацията!

Конкретните дати за всеки един от университетите може да видите тук.

За допълнителна информация и записване за дните на отворените врати, може да се свържеш с твоя консултант в UNIFY, както и на имейл info@unify.bg за район София и info-varna@unify.bg за район Варна.

 

Logo