Стани част от виртуалния Open Day на Radboud University!

26.11.2019
Стани част от виртуалния Open Day на Radboud University!

На 03.12.2019 (вторник) от 11:00 до 16:30 часа българско време, Radboud University ви предоставя уникалната възможност да се включите в неговия виртуален ден на отворените врати!

Взимайки участие в него ще може да научите повече за висшето образование в Холандия. студентския живот в Наймехен, където се намира Radboud, както и какво е нужно за да ви приемат по избраната от вас специалност в университета. От 11:45 часа ще можете да се включите в сесията им за въпроси и отговори, в която ще може да задавате въпроси на настоящи студенти в Radboud, а те да ви отговарят на живо! 

Освен възможността да научите повече за университета и възможностите за работа след завършване, виртуалният Open Day ще ви предостави информация за всяка специалност предлагана от университета, нейните изисквания и какви предмети може да очаквате. Програмата съдържа информация както за бакалавърски програми, така и за магистърски. 

За повече информация и регистрация, последвайте този линк.

Кандидатстването за Radboud University с UNIFY е напълно безплатно! За да запишете час за безплатна консултация може да се обадите на телефони +359877770740 / +359877778990, да ни пратите имейл на info@unify.bg, или да се регистрирате за безплатна консултация чрез нашия сайт.

Logo