Как да изготвим успешно портфолио за кандидатстване в Арт програмите в Холандия?

18.11.2020
Как да изготвим успешно портфолио за кандидатстване в Арт програмите в Холандия?

Освен, че Hanze University of Applied Sciences е обявен за най-добрия университет в Холандия спрямо класацията на Elsevier за 2020 година и е познат е като най-стария университет по приложни науки в Холандия, е и известен е с най-добрата академия по изкуства в Холандия - Minerva Academy!

UNIFY и Hanze University of Applied Sciences, Groningen организират специално за вас: Hanze Day - Бъди студент за ден в университета. Събитието ще се проведе онлайн на 28 ноември 2020 (събота) от 13:00 до 18:00 часа.



За да ви потопим в холандската академична атмосфера, ще пресъздадем един (online) учебен ден в Холандия. Всички участници ще имат възможност да се докоснат до начина на обучение – да изпробват дигиталната платформа на Hanze, където ще получат ценни знания от виртуална реална лекция (мастър клас), който сме подготвили.

Само по време на Hanze Day ще имате уникалната възможност да участвате в онлайн семинар на Арт Академия „Минерва“ за Подготовка на портфолио за успешно кандидатстване. 

Ако се интересувате от програмите Дизайн и Изящни изкуства и се притеснявате от процедурата по кандидатстване, присъединете се към сесията, в която студент от Арт Академията „Минерва“, ще даде полезни съвети как да подготвите своето портфолио и какво да очаквате от образованито в тези програми. 

Вижте цялата програма за събитието тук.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. 

Share your talent. Move the world.

Logo