NHL Stenden University: Online Среща за Кандидат-студенти

22.11.2022
NHL Stenden University: Online Среща за Кандидат-студенти

На 28 Ноември 2022г. от 19:00 до 21:00 ще се проведе онлайн семинар за кандидат-студенти, които се интересуват от NHL Stenden University of Applied Sciences! Събитието е напълно безплатно и ще се състои онлайн в платформата на Zoom.

Университетът е един от най-големите и добри приложни университети в Нидерландия, като последните години е в топ 3 ранкинг. Програмите по Creative BusinessCommunication and Multimedia DesignHospitality Management и Leisure and Events Management са едни от най-популярните, иновативни програми, както и в класациите за най-добри програми за цяла Нидерландия. 

ПРОГРАМА:

19:00 - 19:15 Откриване и представяне на университета
19:15 - 20:00

Представяне на най-търсените специалности по Creative Business и Communication and Multimedia Design (единствената програма по Дизайн, за която не се изисква портфолио и дава възможност за прием на начинаещи в сферата)

20:00 - 20:45 Представяне на най-добрите специалности по Hospitality Management и Leisure and Events Management
20:45 - 21:00 Време за въпроси към група от настоящи български студенти в университета за кандидатстване, настаняване, студентски живот и др.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, в който студенти от университета ще ни представят от първа ръка какво е да учиш в най-големия университет по приложни науки в Холандия.

Logo