Посланикът на Кралство Нидерландия с реч за откриването на Дни на Образованието в Холандия в София!

25.02.2020
Посланикът на Кралство Нидерландия с реч за откриването на Дни на Образованието в Холандия в София!

За нас от UNIFY е огромна чест да обявим, че посланикът на Кралство Нидерландия в България,

нейно превъзходителство Bea ten Tusscher ще оглави предстоящото ни събитие "Дни на Образованието в Холандия" на 21.03.2020г. в гр. София. Речта й започва в 10:00 часа, като част от официалното откриване на събитието.

Като единствения специализиран консултант за образование в Холандия, UNIFY поддържа близък контакт с консулството на Кралство Нидерландия в България. Неговите представители, начело с Нейно Превъзходителство Bea Ten Tusscher напълно подкрепят студентите, решили да продължат образованието си в Нидерландия с UNIFY, а още повече тези, които избират да се върнат в България след дипломирането си в Нидерландия.

Истината е, че все повече абитуриенти решават да продължат обучението си там - условията са добри, цените - достъпни, а висшето образование е качествено и иновативно. Дори целта на студентите да е да се завърнат обратно в България след завършване, все повече местни компании предпочитат да наемат служители завършили в чужбина. Животът в чужда страна като Холандия дава много нови знания и учи студента на самостоятелност и отговорност. Именно за това, ако имаме възможност да се възползваме от шанса да учим там, трябва да го направим. Връщайки се обратно в родината ни след подобно преживяване ни дава не само много възможности от страна на работа, но и съвсем нова перспектива. Завършилите в Холандия виждат света около себе си през друга призма и имат съвсем различно отношение към работната среда, основно поради многовото стажове и групови проекти в които са участвали по време на следването си. Работодателите виждат това и го оценяват. Масово, холандските компании в България предпочитат да наемат служители, които са учили в страната на лалетата, тъй като по този начин знаят, че работните им умения са на достатъчно добро ниво. 

Заповядайте на нашите "Дни на образованието в Холандия" на 21.03.2020г в Парадайс Център, София за да се запознаете на живо с Нейно Превъзходителство Bea ten Tusscher, както и да научите много нова информация относно възможностите за образование в Холандия и реализация в България с холандска диплома. 

Необходима е предварителна регистрация за събитието. Вход свободен.

Logo