Вземи двугодишна СТИПЕНДИЯ за таксата към ТОП университет в Холандия!

20.02.2020
Вземи двугодишна СТИПЕНДИЯ за таксата към ТОП университет в Холандия!

Наскоро нашите колеги от Breda UAS ни информираха за възможността за ексклузивна  двугодишна стипендия по специализацията Attractions & Theme Parks Management към програмата Leisure & Events, Tourism or Facility Management.

Стипендията се състои в изплащане на таксата на студента за две академични години. Изплаща се от  International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA Foundation) със седалище в САЩ, която е важен партньор на Breda University of Applied Sciences.

За да се състезават за стипендията, студентите ще трябва да изразят своята мотивация, амбиция и страст за развитието си в областта на Увеселителните паркове.

Процедурата се състои от:

  • Изпращането на мотивационно писмо и CV
  • Провеждане на интервю

Асоциацията раздава две стипендии годишно и кандидатите трябва да са:

  • Международни студенти
  • Студентите могат да използват парите за да покрият таксата си за университета или разходите по стаж/ексчейндж в чужбина. Основно е правилото, че стипендията трябва да бъде използвана за образованието и професионалното развитие на студента.

В какво се състои тази специализация?

В Attractions & Theme Parks Management студентите научават как да разбират пазара и да разработват и развиват бизнес модели за нови продукти и услуги във вече съществуващи паркове, както и да знаят как да подобрят изживяването на клиентите. Изучаваните предмети са маркетинг, финанси, човешки ресурси, хоспиталити и сигурност.

Крайният срок за участие в конкурса за стипендията е 20 Септември.

Breda UAS е основан през 1966 година и предлага мениджърски програми в туризма, свободното време и хотелиерството. Там можете да учите и програми като Управление на Медиите и Развлекателния Сектор, Логистика и Икономика, Дизайн и Програмиране на Компютърни Игри. Академията по Логистика в BREDA е единствената в цяла Холандия, която 50 поредни години печели отлична акредитация.

Все още имате време да кандидатствате в Breda UAS. За повече информация за програмите, които предлага университета, документи и всичко, което ви интересува за кандидатстването в Холандия – можете да се свържете с нас ТУК .

Logo