Онлайн Дни на Отворените Врати: Saxion University of Applied Sciences

20.09.2022
Онлайн Дни на Отворените Врати: Saxion University of Applied Sciences

Saxion UAS организира онлайн дни на отворените врати или „Digital Discovery Day.“ През този ден имаш възможността да се запознаеш с лектори и студенти от всяка една специалност, както и информация за самия университет и кампусите им. За да стане кандидатурата ти валидна, участието в едно от тези събития е задължително! Също така, участието ти подсилва кандидатурата и я прави още по-приоритетна.

Датите са както следват:

  • Сряда, 28 септември 2022
  • Сряда, 30 ноември 2022
  • Сряда, 1 февруари 2023
  • Сряда, 29 март 2023

Можеш да се запишеш за събитието ТУК

Първата такава сесия е на 28-ми септември от 11ч. – 11:45ч. Сесията ще я води нашият колега Калоян, който е завършил именно в Saxion UAS и ще отговори от първо лице на всички нашумели въпроси относно кандидатстване, намиране на квартира и други.

 

За Saxion University of Applied Sciences:

Saxion UAS приветства студенти от цял ​​свят – може би сред тях бихте били и вие?
Saxion University of Applied Sciences предлага голямо разнообразие от бакалавърски и магистърски програми с преподаване на английски в международна среда в Холандия. Научете как иновациите влияят върху вашата дисциплина и как можете да се подготвите за бъдещата си професия в обществото – както на местно, така и на световно ниво.


Научете повече за любимата си учебна програма
Искате ли да научите повече за желаната си учебна програма? Присъединете се към Digital DIscovery Days! Digital Discovery Days са идеалният начин да намерите подходящата учебна програма за вас! Срещнете се с преподаватели и студенти онлайн и разберете всичко, което искате да знаете за предпочитаната от вас учебна програма. UNIFY организира Digital Discovery Days няколко пъти в годината в партньорство със Saxion University of Applied Sciences.

 

Защо да изберете Saxion UAS?
• Можете да създадете и персонализирате собствения си учебен план в Saxion UAS чрез съвместно създаване на най-доброто образователно съдържание за вас.
• Подготвяте се за един интелигентен свят, като се учите как можете да прилагате технология и кръговрат в развитието на вашата бъдеща професия. Saxion UAS ви предлага интердисциплинарно сътрудничество с компании, институции и държавни органи, които ви учат как да комбинирате знания и да се справяте със сложни проблеми в реални проекти.
• В Saxion UAS се предлага практически ориентирано обучение и провеждаме изследвания в много различни лаборатории.
• Saxion UAS има позната атмосфера, с малки класове, при което всъщност имате лична връзка с лекторите.

 

Следване в Saxion UAS като международен студент
Всички локации на Saxion UAS са базирани в градските центрове на Девентер, Енсхеде или Апелдорн в Холандия. Всички градове с добър обществен транспорт и достъпни жилища.

Logo