За седма поредна година 1во място за Avans University of Applied Sciences

13.10.2020
За седма поредна година 1во място за Avans University of Applied Sciences

Ето че отново излязоха класации на Keuzegids 2021 (това е една от водещите институции по категоризации на висше образование в Нидерландия. Тези класации се публикуват всяка година, за да подпомогнат бъдещите студенти в техния избор на професия).

За 7ма поредна година Avans University of Applied Scineces е златен медалист в категорията на най- големи приложни университети. 

Всички програми, които университета предлага са получи добри оценки, но програмите по Science & Technology са получили безапелационни отличия

Paul Rupp- chairman of the Avans Executive Board споделя- " Чудестно е да видим, че отново сме отличени на 1-во място сред големите приложни университети в класациите на Кеuzegids 2021. За изминалата учебна година имаме много малко отпаднали ученици, броят на завършилите бакалавър студенти значително се е увеличил. Също така доста наши програми са получили по- висока акредитация. Всичко това вдъхновява и мотивира за едно още по-добро представяне. 

Разбира се срещнахме и предизвикателства свързани с COVID-19. Случи се и the new normal. За нас е от изключителна важност да продължаваме да гарантираме висококачествено образование с много голям фокус върху социалните аспекти на образованието." 

UNIFY е официалния представител на университета Avans за България. Кандидатстването е напълно безплатно. За повече информация, може да се свържете с нас. 

 

Logo