Рубрика "Запознай се с UNIFY" - Назике Реджеб

13.10.2022
Рубрика "Запознай се с UNIFY" - Назике Реджеб

Повечето от вас вече са се запознавали с нас по един или друг начин – може би сте ни видели на някое от нашите събития, дошли сте на среща в наш офис, или сте прочели за нас в нашия сайт unify.bg.

Добре познато е, че отличителния белег на екипа на UNIFY е опитът и връзката ни с Холандия – било то работа, обучение, живот, или комбинация от трите. Затова вече 11 години ви предоставяме достоверна и ценна информация, добита от опита ни в Холандия, която имаме за цел да предадем нататък.

В тази рубрика ще се запознаете с нашия екип в малко по-различна светлина и ще разберете какво значи UNIFY за всеки един от нас.

Днес ще Ви представим Назике Реджеб – консултант образование и координатор събития в UNIFY – Образование в Холандия, офис Варна.

Здравейте и от слънчева и ветровита Варна! Аз съм Нази и съм част от екипа на UNIFY от 1 година.

С връщането си в България имах не малки колебания относно намирането на иновативна, коректна и пълни с възможности компания, която да има позитивен ефект върху хората. По чиста случайност попаднах на обява на UNIFY за свободна позиция в офис Варна и година по-късно аз се чувствам уверена, че съм попаднала на точното място с един страхотен и сплотен екип.

Живяла съм 7 години извън България и минала съм стъпка по стъпка през целия процес, за който нашите кандидат-студенти тепърва ще научат. Затова съм убедена, че кандидат-студентите няма да сгрешат като ни изберат за техни консултанти :)

С кои три думи би описала себе си?

Усмихната, директна и отговорнал.

С кои три думи би описала преживяването UNIFY?

Динамика, растеж и професионализъм.

Ако UNIFY беше песен, коя щеше да е тя?

The Script - Hall Of Fame
Тази песен мотивира хората да не се отказват от мечтите си, да се целят към звездите и да разберат, че нищо не е невъзможно - точно това правим и ние в UNIFY - мотивираме студенти, вдъхваме увереност и винаги намираме алтернативи.

Коя е любимата част от работата ти?

Студентите. Няма нищо по-хубаво от това студент да ти звъни с успешно взет сертификат или получен имейл за прием. Тези неща те карат да работиш още по-усърдно.

Кой е моментът, който би преживяла отново и отново?

Нашите събития 'Дни на Образованието в Холандия' - тези събития са пълни с нови запознанства, безброй положителни емоции и доволни студенти и родители.

Как биха комуникирали хората в един перфектен свят?

С малко повече разбраност, доверие и разбира се - уважение.

Какво би искала да кажеш на кандидат-студентите като съвет за в бъдеще?

Да са по-активни в самия процес на кандидатстване - да посещават онлайн дни на отворените врати на избраните от тях университети, да присъстват на уебинари и да си следят имейлите всеки ден. 

Ако можеше да разкажеш за Холандия в едно изречение, какво би казала?

Холандия е една уникална държава с безброй възможности, страхотна инфраструктура и екологично съзнание и култура.

Следете нашия блог, за да се запознаете с останалите членова на екипа на UNIFY!

Logo