От Плевен до NHL Stenden или как UNITOUR-а промени живота на Ивайло

22.01.2024
От Плевен до NHL Stenden или как UNITOUR-а промени живота на Ивайло

В малките градове, като Плевен, няма много перспективи за развитие. Винаги съм знаел, че ме очаква нещо повече и Unify ми помогнаха да поема по правилния път. От малък съм артистична личност и до скоро се занимавах основно с музика. Създадох собствено звукозаписно студио в Плевен, наречено SupaFly Records, откъдето всичко започна. Когато дойде време да избирам къде и какво точно искам да уча, срещата ми с Unify отвори очите ми към възможностите, които ме очакват. Разказвайки за моите умения в сферата на аудиото и видеото, още първото предложение за мен беше Creative Business and Media Management в NHL Stenden Leeuwarden. Разглеждайки снимките на университета и прочитайки повече за специалността, разбрах, че това ще бъде моето нещо. Пътуването с Unify до Нидерландия беше едно изключително забавно и уникално преживяване. Там можете да видите отблизо желаните от вас университети и да се запознаете както с бъдещи ваши колеги, така и с вече напреднали в специалността студенти. Хората, с които се запознах на това пътуване, бяха моите първоначални приятели, когато започна обучението ми в Нидерландия.

Unify са изключителни специалисти в това да те накарат да се чувстваш спокоен, че си направил правилното решение. Те ти помагат с абсолютно всичко от самото начало, дори и след като си започнал обучението си. Твоят консултант става и твой приятел, чиято цел е да ти помогне да направиш тази следваща стъпка в развитието си, без дори да се притесняваш за необходимите неща, които трябва да подготвиш за кандидатстването си. Те ти помагат с абсолютно всичко, което трябва да се направи, а ако избереш някой от партньорските университети, тази услуга ще е напълно безплатна за теб. Аз лично се чувствах изключително спокоен и развълнуван през целия процес. Unify успява да създаде една общност от българи, с които ти да имаш възможността да се запознаеш още преди да си започнал първата си година в университета. Всичките ми приятели са кандидатствали през Unify и с някои от тях се запознахме през групата в WhatsApp, която се създава преди да започне годината. Изключително съм благодарен на фирмата, че обръща толкова внимание на това как да можем всички да се запознаем предварително и да създадем по-бързо нови контакти и приятелства. Ставайки дума за специалността, която избрах, мога да ви дам малко повече детайли. Аз съм второкурсник, дните ми на лекции преминават еднакво и зависят от програмата, но в повечето случаи ще имате по 3-4 дни в университета. Обикновено лекциите ви за деня са общо около 3 часа, така че няма да ви отнемат много време от деня. Ще имате възможността да си намерите работа и да не се притеснявате дали ще пропускате лекции и дали ще ви стига времето. Имаме достатъчно време да работим над проектите, да присъстваме на лекции и да работим, за да изкарваме допълнително пари за себе си. Основно работим над всякакви проекти, свързани с медийна продукция, бизнес, маркетинг, концепция и други компоненти, които ще ви трябват, за да станете медиен експерт. Имайте предвид, че програмата и начинът на обучение се променят всяка година, така че подгответе се да бъдете гъвкави и търпеливи. Университетът разполага с всякаква техника за снимане на видеа и снимки, както и две студия, напълно оборудвани с всичко, което ви трябва, за да реализирате вашия проект. Също така има стаи за наемане, които са напълно оборудвани с професионална техника, способна да издържи на професионална работа с тежки програми, а ако не ви се занимава да наемате стаите, винаги можете да отидете в CCB Media Lab, където по всяко време можете да вършите вашата работа и да се запознаете с нови хора. В момента развивам новия си бранд, вече наречен SupaFly Entertainment, където предстои да качвам видеа и нов контент в социалните мрежи, а също и да предлагам услугите си като видео и аудио експерт, режисьор и монтажист. Специалността Creative Business няма да ви научи как да станете видео и аудио експерт, но ще ви научи на всичко, което трябва да знаете за сферата на креативния бизнес, и най-хубавото е, че ще работите с истински фирми и клиенти през своето обучение.

Ако искате да чуете повече за града, университета и специалността можете да разгледате нашия Onboarding Assignmen, който създадохме с моя екип през първата година. Този проект спечели състезанието, надявам се да ви послужи и като инспирация за предстоящия ви Onboarding.

Ето линк към проекта.

https://kaloyann4.wixsite.com/welcometocb

Ако имате въпроси и искате да се свържете с мен, съм на разположение през моят Instagram  профил, а ако искате да изгледате съдържанието, което качвам може да посетите моят YouTube канал.

INSTAGRAM:

@IvailoTonov

YOUTUBE:

https://www.youtube.com/@supaflyrecords2462/videos

 

Logo