Прочетете мненията на участниците в курса ни по IELTS

19.12.2019
Прочетете мненията на участниците в курса ни по IELTS

След успешно завършен курс за подготовка на IELTS, нашите кандидат-студенти трескаво очакват резултатите от изпита, които предстои да разберат този уикенд. С идването на новия курс, който предстои да започне на 11.01.2020г, помолихме курсистите да ни дадат искренна обратна връзка, не само за да може да се подобрим, но и да добием реална представа за това как те възприемат всички компоненти от курса. В тази връзка, искаме да ви споделим някои от техните мнения.

Най-популярното мнение сред курсистите е, че въпреки високата натовареност на курса няма напрежение. "С удоволствие идвах на курса, защото се чувствах все едно съм сред приятели", казва Светослав, един от 30-те успешно завършили курсисти. "Предразполагаща  и приятелска среда, градивна критика и индивидуално внимание на всеки студент" добавя Ангелина. Мнението за преподавателя на курса Робърт Сарафов също е високо, като всички курсисти го оценяват като позитивен, внимателен човек, който помага на курсистите не само с подобрението на уменията им по английски език, но и с това "да бъдем по-отворени и приветливи хора", по думите на Деян. 

Общото мнение сред курсистите е, че курсът им е помогнал да станат по-самоуверени в уменията си по английски език и специфично - формата на IELTS. "На мен ми хареса, защото правихме много writings и speakings, а аз не съм много добра и смята, че ми дадоха повече самоувереност" споделя Йоана. "За кратък период от време успях да разбера и получа много информация и знания" добавя Виолета. 

Новият курс по IELTS започва на 11.01.2020г. и отново ще се състои в нашият офис в София, всяка събота от 09:20ч до 14:00ч. Повече информация може да получите на страницата относно курса

За да се запишете на подготвителния курс по английски на UNIFY +359877770740 / +359877778990, чрез имейл на info@unify.bg. Тъй като местата са ограничени е нужно предварително записване и резервиране на място.

Logo