Q&A сесия със студент и международния офис на AVANS университет в Холандия - Instagram LIVE

 

За да останете възможно най-информирани и подготвени от първоизточниците (самите университети), UNIFY организира Instagram LIVE сесии всяка седмица, по време на които срещаме бъдещите кандидат-студенти, с настоящи студенти в университета, както и с холандските представители от международните офиси на самите университети. 

AVANS University of Applied Sciences е вторият университет, който ще се включи в нашия live. В петък, 03.04, 16:00ч, ще направим специално Live видео с тях, по време на което ще можете да получите отговор на много въпроси, както и да задавате своите. AVANS е обявен за номер 1 университет в Нидерландия и държи тази челна позиция вече 7 поредни години. 

Ще се срещнете на живо с Росица, която е студентка в университета и ще ни разкаже повече за програмата си, кариерните възможности, стажа, изпитите, както и за настаняването и студентския живот в Бреда - един от най-студентските градове в Холандия. 

Noortje e част от Международния офис в университета и отговаря за международните студенти там. Тя ще даде отговор на въпроси, свързани с класациите, разлики между видовете университети, защо AVANS е в НОМЕР 1 университет, кое е най-важното при кандидатстване, как се справят българските студенти там и много други.

Поредицата от видеа, които сме ви приготвили ще са  много полезни, защото ще получите информацията на готово, докато си стоите вкъщи. Нужно е само да ни последвате в Инстаграм и да бъдете там точно в 16:00 часа на 03.04.2020.

Logo