Академичен VS Приложен Университет в Холандия - Instagram LIVE

 

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Нидерландия и официално представителство на 20 приложни и академични университети от ниската земя в България. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Нидерландия и познават образователната система по-добре от всеки друг, затова се заемаме с любимата ни задача - да дискутираме разликите в двата типа университети - Акедемични срещу Приложни. 

Избрахме тази тема да е част от поредицата LIVE сесии, които правим всяка седмица в нашия Instagram профил, поради голямото затруднение от страна на бъдещите кандидат-студенти да различат двата вида преподаване, дипломи, възможности за реализация и престиж на различните университети.

За екипа ни, и ценностите зад които стои всеки един от нас, най-важната цел на ежедневната работа и удовлетворението, което получаваме от нея, е да успеем да намерим най-правилното място за всеки един ученик и бъдещ студент в Нидерландия. Това може да стане, само ако всеки един получи детайла информация и има реални очаквания за това, което е избрал като програма и университет. 

Кой по-добре може да разкаже това от основателя на UNIFY за България - Милена Генчева (завършила в приложен университет в Нидерландия) и нашата консултантка Божана Божилова (завършила в академичен университет в Нидерландия)? 

 

Ако имате въпроси или искате да разберете повече за:

  • Митовете за образователната система в Нидерландия
  • Академични VS Приложни университети
  • Световните класации VS Холандските класации на университети
  • Начините на преподаване и специализациите в различните университети
  • Възможностите за магистратура след завършване и кога трябва Pre-Master
  • Пътя на реализация след завършване на такива университети
  • Реални примери от студенти, които учат в двата типа университети
  • Холандската народопсихология или до каква степен отличните оценки биха изиграли роля за началото на успешна професионална кариера ....

... и още много други отговори ще получите, ако се включите в СРЯДА, 01.04.2020 от 16:00 в нашата LIVE дискусия на живо в Instagram (@unify_studyinholland).

 

 

Logo