ONLINE Ден на Отворените врати в Hanze UAS

HANZE UAS ви кани на виртуалния си ден на отворените врати на 3ти април!

Искате ли да посетите един от водещите университети в Холандия от собствения си дом? 

Включете се в онлайн деня на отворените врати на Hanze University of Applied Science на 03.04.2020 от 16:00 до 20:00 часа българско време! Събитието ще се проведе в онлайн платформа, а за него може да се запишете тук.

На него ще можете да разберете повече за начина на обучение в Hanze UAS, как би изглеждал живота ви като студент там и какъв е живота в Грьонинген - градът, в който се намира Ханзе. Освен това, ще имате възможност да задавате въпроси на международни студенти които вече учат там, както и на преподаватели и международни представители на университетите. Въпроси може да задавате както за множеството им бакалавърски програми, така и за множеството магистърски програми, които предлагат.

Hanze University of Applied Science е водещ университет в Нидерландия, предлагащ множество бакалавърски и магистърски програми в сфери като Бизнес и Мениджмънт, Комуникации, Дизайн, Гейм Дизайн, Инженерство и други. Основният фокус на всички програми е върху устойчивото развитие на бизнес сферата, както и в сферата на изкуствата и науките. Освен това, Hanze UAS е дом и на най-старата академия за изкуство в Холандия - Minerva Academy of Art, както и на консерваторията Prins Claus - една от най-добрите музикални академии в страната.

За повече информаця относно Hanze UAS и кандидатстването в него, можете да се свържете с нас в UNIFY

Logo