Q&A Instagram Live със студент и международния офис на университет в Холандия

 

Миналата седмица, по време на първото от поредицата Live включвания в нашия Инстаграм (@unify_studyinholland), получихме много запитвания от кандидат-студенти по различни теми. Затова започване поредица от live-ове за различните университети и теми като настаняване, студентски живот, промени поради COVID-19 и др. 

HZ University of Applied Sciences е първият университет, който ще се включи в нашия live. В петък, 27.03 16:00ч, ще направим специално Live видео с тях, по време на което ще можете да получите отговор на много въпроси, както и да задавате своите. HZ e както ние казваме "бутиковият университет" на Холандия, защото отношението към всеки студент е като в частен университет. Не случайно са наградени с 3то място за най-добрите университети в Холандия. Освен това са един от малкото университети, които предлаган настаняване в собствен кампус. 

Ще се срещнете на живо с Михаела, която е 3-та година студентка в Холандия, работи по време на следването си в агенция за намиране на квартири, а сега кара стажа си във Виена. Ще научите от нея как можеш да си намериш работа докато учиш, как си намираш стаж, платен ли е той, как се справяш с изпитите и не изпускаш нито едно парти в града.

А Wendy и Florence, са част от Международния офис в университета и отговарят за международните студенти там. Те ще дадат отговор на въпроси, свързани с класациите, разлики между видовете университети, защо HZ е в ТОП 3 университети на Холандия, кое е най-важното при кандидатстване, какво да очаквате като студент в Холандия и много други.

Поредицата от видеа, които сме ви приготвили ще са  много полезни, защото ще получите информацията на готово, докато си стоите вкъщи. Нужно е само да ни последвате в Инстаграм и да бъдете там точно в 16:00 часа на 27.03.2020. 

Logo