ONLINE Курс за Подготовка на IELTS - Април 2020

 

Небезизвестен факт е, че сертификатът по английски е неотлъчна част от кандидатурата на всеки един кандидат-студент в чужбина. С наближаването на крайния срок за подаване на документи към университетите, както и новия кандидат-студентски период 2020/2021, идва време много от настоящите и бъдещи кандидат-студенти да започнат да се подготвят за изкарването на сертификат по английски език.

За това от UNIFY обявяваме допълнителен ОНЛАЙН курс по IELTS, предназначен за тези, които нямат възможност да присъстват на място в един от офисите ни. Курсът ще се състои от 42 уч. часа и ще бъде с продължителсност 6 седмици.
Цената му е 350 лева с включени учебни материали. 

Има две групи (следобена и сутрешна) Часовете на провеждане на онлайн курса ще са:

  • Събота - от 14:15 до 18:45. Начална дата за съботния следобеден курс 04.04.2020.
  • Неделя - от 10:00 до 14:45. Начална дата за неделен сутрешен курс е 05.04.2020.

 

Курсът ще бъде воден от преподавател г-жа Ева Михайлова. Онлайн обучението ще се провежда на специална интерактивна платформа, разполагаща с видео връзка, споделяне на работната дъска и материалите на учителя и още много други функции, които ще направят курса възможно най-близък до реалната класна стая. Отново ще бъде ограничен броя на участниците до 6-8 човека, с цел да се запази интерактивния елемент. 

Ако имате интерес към участието в онлайн курса по IELTS на UNIFY, можете ни потърсите на телефон 0877777651или чрез имейл на elitsa@unify.bg. Тъй като местата са ограничени е нужно предварително записване и резервиране на място!

Logo