HZ Day - Student for a Day

Топ университет от Холандия идва при теб на 23.11.2019 в хотел Хилтън, София!

Ако искаш да получиш отлично образование на световно ниво, тогава Холандия е мястото, където това може да се случи по най- добрия начин! Интересуваш се от различни специалности в сферата на бизнеса и мениджмънта, туризма, инженерството, информационните технилогии, химията? Един от най-добрите университети в Холандия – HZ University of Applied Sciences за поредна година е в България, за да се срещне с теб и запознае с всички кандидат-студенти на UNIFY, които искат да изживеят магията на висшето обазование в Холандия.

UNIFY и HZ ти предлагаме уникалната възможност да станеш международен студент за един ден и да избереш своята програма!

Научи всичко за кариерното ориентиране и възможности след завършване на специалностите, предлагани в HZ University of Applied Sciences! Кандидатствай на място и се срещни с преподаватели от различните академии! Поканили сме професори, които преподават в различни академии в университета, които ще те потопят в типично холандска атмосфера в университета и с помощта на няколко работилници, извадени от класните стаи, ще можеш да разбереш повече за методите на преподаване.

HZ е класиран на 3-то място в класацията Keuzegits за най-добър университет в Холандия. 

Ако имаш интерес към образованието в Холандия и искаш да станеш част от тази уникална възможност, те каним на 23-ti ноември  (събота) от 10-ч. в х-л Хилтън, гр. София!

ПРОГРАМА:

10:00 – 10:20 Откриване и официално представяне на Холандия от UNIFY - официален представител на холандските университети за България
10:30 – 11:00 Workshop "International Business" - от Яна Хаджигеоргиева и Александра Анита, студенти в 4ти курс в университета
11:00 – 11:30 Workshop "Tourism Management" - от Judith van Poppel, преподавател в университета
11:30 – 12:00 Workshop "Civil Engineering" - от Gerben Huiszoon, преподавател в университета
12:00 – 12:30 Workshop "ICT" - от Stephan de Nijs, директор на програмата в университета, Pim de Bree и Ruben Verhoev, студенти във 2ри курс в програмата в университета
12:30 – 14:00 Време за индивидуални срещи с преподавателите, студентите и екипът на UNIFY - специализиран консултант за Холандия. 

⚠️ ВХОД СВОБОДЕН. РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

Присъедини се и към събитието ни във Facebook.

п.с. Освен, че е класиран на 3-то място за най-добър университет в Холандия, HZ е един от малкото университети в Холандия, които разполагат със собствен кампус, в който се настаняват студентите. 

Logo