Ден на Logistics Management в Университетите в Холандия

Предстои ти кандидатстване в чужбина?
Още не си сигурен коя специалност и кой университет да избереш?

UNIFY идва на помощ! Подготвили сме няколко поредни седмици на кариерно ориентиране, посветени на най-големите индустрии и най-предпочитаните програми и университети в Холандия.

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, както и консултант с над 1700 успешно изпратени студенти в Холандия, UNIFY разполага с цялата информация, която ви е необходима, за да направите правилния избор какво и къде да учите след 12 клас.

Тази седмица е ред да посветим на Логистиката - дисциплина, която е застъпена във всички индустрии и сфери на живота ни! Без логистика нито един най-необходимите ни продукти, които консумираме ежедневно няма как да стигнат до нас на време и в добро състояние.

Днес логистичните процеси са интегрирани в абсолютно всеки бизнес, и Логистиката е една от най-динамично развиващите се индустрии в света. Благодарение на технологиите, има сфери от тази индустрия, които само преди 10 години не са съществували.
За успешния бизнес един от най-важните фактори е ефикасността на процесите в него, колко бързо, ефективно се случват те както и разходите свързани с тяхното осъществяване.

Чудиш се какво можеш да работиш след като завършиш? Какви са предизвикателствата в тази сфера, имайки предвид бързо развиващите се технологии? Какво те очаква? Какво точно се учи и кои са най-добрите университети в Холандия за тези програми? Какви са дисциплините и предметите свързани с програмите по Логистика?

Отговори на всички тези въпроси можеш да научиш на нашия семинар, на специална лекция, посветена на Logistics индустрията, в петък, 09.08 от 16-17ч. в нашите офиси в София и Варна.

Семинарът е напълно безплатен. Местата са ограничени.

Задължителна е предварителна регистрацията!

Logo