Ден на Global Change Management в Университетите в Холандия

Решил си да учиш нещо свързано с правата на хората, световното здраве, социалната отговорснот,  глобалното затопляне, но все още не знаеш къде?

Като единствен специализиран консултант за образование в Холандия, ние в UNIFY сме официален представител на над 15 от най-добрите холандски университети, а зад гърба си имаме повече от 1700 успешно изпратени студенти в чужбина. Голяма част от тях избират специалности свързани с устойчивият бизнес, а ние от опит знаем точно точно къде да ги насочим и какви са тънкостите на успешния прием в избрания от тях университет.

Заповядай на тематичния семинар в нашия офис, където ще те запознаем по-отблизо с възможностите ти за образование в науките за околната среда и устойчивият бизнес, като Global Project and Change Management, Environmental Science и Life Sciences.

Искаш да си project manager в организации като Red Cross и Doctors Without Boarders, да намалиш хранителните отпадъци с големите градове, или да бъдеш съветник по корпоративна социална отговорност в компании като Coca Cola, Google и Lego? В такъв случай това е сферата за теб!

Безплатният семинар ще се проведе в офиса ни във Варна този петък (02.08.19) от 16:00ч. Там ще ти дадем цялата информация, която ти е нужна за да направиш правилния избор.

За семинара е нужна предварителна регистрация, която може да направите тук.

Logo