Курс за подготовка на CV и Мотивационно Писмо (90 лв.) - НЯМА МЕСТА

Курс за мотивационно писмо и CV

Хиляди студенти кандидатстват за университети в Холандия всяка година. Това, което отличава всеки един от тях, е представянето им в мотивационното писмо и CV-то. 

Най-добрият начин да покажеш своята нагласа и личност на университета, още преди неговите представители да се свържат с теб, е чрез твоето CV и мотивационно писмо. 

Мотивационното писмо, което се изисква от холандските университети, е с различен формат от това за други държави.

Ние в UNIFY от личен опит знаем колко важно е изготвянето на тези материали и затова предлагаме специализиран курс UnPrepared, в който ще споделим всички тънкости за съставянето на успешно CV и Мотивационно писмо. Kурсът ни UnPrepared цели да те улесни максимално в това, което повечето кандидат-студенти смятат за най-сложния елемент от кандидатстването.

Курсът включва съвети и насоки за изготвянето на СV и мотивационно писмо за кандидастване в Нидерландия, изпращането на допълнителни помощни материали, както и проверка и обратна връзка на изготвените документи.

онлайн в ZOOM 20.10.2023, 10:00-12:00 часа 90 лв.

*** Забележка: Съветваме да сте се насочили към университет и специалност преди да посетите курса, за да може да получите максимума от него. Ако не сте го направили все още, заповядайте на безплатна консултация при нас, за да ви помогнем да се ориентирате в своя избор.

Предварителната регистрация е задължителна, тъй като работим в малки групи и местата са ограничени. За записване може да се регистрирате ТУК.

Logo