Ден на International Business в Университетите в Холандия

International Business е може би най-предпочитаната бакалавърска програма от студентите кандидатстващи в Холандия и като такава, предлага множество варианти за изучаване и специализации. Въпреки, че програмата навсякъде е International Business, всеки университет предлага различни компоненти и методи на изучаване, често включвайки различни елементи в спеицалноста за да я направят уникална по рода си. Ако не искаш да учищ просто International Business, винаги можеш да се насочиш към една от свързаните специалности като International Business & Languages, Facility Management и Finance.

Ако тези специалности ти звучат интересни и би искал да научиш повече за всяка една от възможностите, които образованието в сферата на бизнеса предлага в Холандия, заповядай на нашата презентация този петък (26.07.2019)! Там ще ти дадем цялата информация, която ти е нужна за да направиш правилния избор на Бизнес специалност.

Тъй като имаме ограничен брой места е нужно предварително записване чрез сайта ни тук: https://unify.bg/events/41/register .

Ще те очакваме :)

Logo