Консултация за създаване на видео игра и портфолио за Game Design прием в Холандия (75 лв)

Имате страст към видео игрите и вярвате, че искате да се развивате професионално в тази посока?

Разгледали сте възможностите, които Холандия предлага в сферата на Game design и сте избрали вашия професионален път!

Гейм индустрията е сред първенците по растеж през последното десетилетие, а и няма никакви изгледи да забави темпото в скоро време. Само за 2020 г. приходите в индустрията се оценени на над 170 милиарда долара, а експертите смятат, че до 2025 г. те ще прехвърлят границата от 200 милиарда/годишно. Компаниите за разработване на игри са всеизвестни с перфектните си условия на труд и са жадни за нови и талантливи кадри. Но от къде да започнете?

Ако четете това, то явно знаете, че програмите в Холандия по Game Design предлагат най-добрата подготовка на професионалисти в тази сфера в световен план и приемът в тях изисква да подготвите вашето портфолио и да изпълните заданието за кандидатстване в университетите, а именно да направите видео игра по специална тема и указания.

Ние от UNIFY съдействаме в целия процес по кандидатстване напълно безплатно! За да ви подкрепим в техническата част от кандидатстването и да ви помогнем да преборите трудностите в приема, предлагаме допълнителна платена консултация от специалист от гейм индустрията. 

enlightenedЗа кого е подходяща: 

- Кандидат-студенти, на които им предстои да направят първата си видео игра за кандидатстване в университет, но нямат опит;

- Кандидат-студенти, които са направили играта си и искат да се консултират с експерт преди да я подадем към университета;


enlightenedКакво включва:

По време на платената гейм консултация, експерт по компютърните и видео игри ще ви насочи с материали, които да използвате и да се подготвите, специфични изисквания на всеки един от университетите, детайли в заданието и представянето ви, тема, програмен език, оформление на играта, всички компоненти на портфолиото - цялостна концепция, рисунки, 3Д модели, Мотивация  и Подготовка за интервю.

Продължителност: 60 мин

Провеждане: Оnline в Zoom

Цена: 75 лв. 

Предварително записване: Можете да се свържете с нашите консултанти ТУК

Очакваме ви!

Logo