NHL Stenden University: Online среща за кандидат-студенти

На 28 Ноември 2022г. от 19:00 до 21:00 ще се проведе онлайн среща за кандидат-студенти, които се интересуват от NHL Stenden University of Applied Sciences! Събитието е напълно безплатно и ще се състои онлайн в платформата на Zoom.

Университетът е един от най-големите и добри приложни университети в Нидерландия, като последните години е в топ 3 ранкинг. Програмите по Creative Business, Communication and Multimedia Design, Hospitality Management и Leisure and Events Management са едни от най-популярните, иновативни програми, както и в класациите за най-добри програми за цяла Нидерландия. 

Защо да изберете NHL Stenden University of Applied Sciences за вашето висше образование?

enlightened NHL Stenden University of Applied Sciences се намира в Леуварден (избран за Европейска столица на културата за Нидерландия), Емен, Мепел, Асен, Гронинген и е единственият за цяла Холандия, който има кампуси и извън Европа - в Южна Африка, Катар, Бали, Китай, Италия и Тайланд.

enlightenedУниверситетът има 25 000 студенти и 2,250 преподаватели в Холандия и в чужбина.

enlightenedОт избрания си курс, студентите работят в различни основни екипи от максимум 24 студента с мулти дисциплинарен подход.

enlightenedУникална и нова образователна концепция: Обучение базирано на Design thinking в съвместното създаване на работна и социалната среда.

enlightenedУниверситета вярва в практикуването на наученото директно, затова в кампуса има много компании, създадени за практическо обучение на студентите. Всяка програма има включен стаж от минимум 6 месеца.

enlightenedHospitality Management програмата пък има собствени хотел, ресторант и конферентни зали, където студентите по специалноста могат да упражняват уменията в реална работна обстановка и с истински клиенти.

ПРОГРАМА:

19:00 - 19:15 Откриване и представяне на университета
19:15 - 20:00

Представяне на най-търсените специалности по Creative Business и Communication and Multimedia Design (единствената програма по Дизайн, за която не се изисква портфолио и дава възможност за прием на начинаещи в сферата)

20:00 - 20:45 Представяне на най-добрите специалности по Hospitality Management и Leisure and Events Management
20:45 - 21:00 Време за въпроси към група от настоящи български студенти в университета за кандидатстване, настаняване, студентски живот и др.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Следете Instagram профила ни за най-актуална информация за събитието, в който студенти от университета ще ни представят от първа ръка какво е да учиш в най-големия университет по приложни науки в Холандия.

Logo